2 Dakika Kural için Yangın Kapısı

Wiki Article

Yangın vakalarında insanların binaları sağlıklı şekilde bırakma etmelerini sağlayıcı Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı gestaltya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Kapı ve kilit emniyet sistemleri dair spesiyalist olan Kermen’nin, Kermen yangın bapsı ürünü ile yaşam alanlarınızda huzurla aralık geçirebilmenizi sağlamlıyor. Üstün teknolojik özellikleri sebebiyle Kale yangın bapları yangının yayılmasını önlemek amacıyla dizayn edilmiştir. Üç contalı olan yangın kapısı, akredite edilmiş laboratuvarlarda test edilip onaylandıktan sonra satıa sunulmaktadır. Hariçda iki türap contası ve ciğereride bir ısı contası olan Kermen yangın kapkaloriın ısı genleşme bilgisizlukları 5mm’dir. Ayarlanabilir kasaya sahip olan kapıların kollarının seçimini siz yapabilirsiniz.

Yangın Bapsı seçerken nazarıitibar edilmesi gereken temelı noktalar vardır. Öncelikle Yangın Çıkış Kapısının dayanıklılık süresi ve dershaneı belirlenmelidir.

Yangın bapları temelı baz üstelikşenlerden oluşur çelik, ısıevet dayanıklı pencere ve ısıevet dayanıklı ilenmeşap üzere.

İnsanların toplu olarak yaşadıkları ve bulundukları tüm dokumalarda yangına karşı önlemlerin kırmızıınması zorunludur ve ısı, kıvılcım gibi yangın faktörlerinin insanların bulunduğu ortama Yangın Kapısı geçişine direnebilecek yangın bapları kullanılmalıdır. Sipariş Ver

Dolgular ile kapı verimsizluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler kompradorlığı ile tutturulan kapı kanatları, evgin durumlarda amelî açılacak şekilde yangın bapsı inanma kilidi ile güvenli hale getirilmektedir.

Yangın Bapsı Nite Tutturulmuşr? Her binanın iye evetğu yer ve ihtiyacı çekmece önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Kapıları Montajı kompetan takımlar aracılığıyla mimarilmaktadır.

Yangına dayanıklı malzemelerden konstrüksiyonlmalıdır. çoğunlukla metal yahut bedduaşap malzemeler kullanılır. Kapının kalınlığı en az 4 cm olmalıdır.

Elektrikler kesik evetğunda de geceleri parlayan bir binada olan bu alfabelar mühlik durumların kez göstericisidir.

Yangın Kapısı Yangın merdiveni bapsı, tütünı ve ısıyı minimum düzeye indirir. Havayı lokum özelliği sebebiyle alevlerin yoklama altına alınmasında dayanak olur ve yangının yayılmasını engeller.

Yangın Merdiveni Kapısı Elbette Olmalı? Yangın Merdiveni Bapsı olarak da adlandırılan Yangın Bapları insanların bir korku Yangın Kapısı takkadak kolaylıkla ve çabucak yangın merdivenine ulaşarak oradan boşaltma olmalarını sağlayacak konstrüksiyonda olmalıdır.

Türkiye’bile lokal yönetmeliklere gereğince hangi yapılarda yangın kapısı giymek zorunludur bakacak olursak;

FEZA Dizge Odası Yangın Kapısı: Dizge odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın kapısıdır, yangın dayanımının yerı keşik otomasyon sistemlerine yaraşır aksesuarlarla donatılmıştır. Düzen odası yangın kapıları camlı olur.

Aynı zamanda yangın merdiven bapları spontane kendiliğinden olarak kapanarak eminği sağlamlar. Yangın merdiven bapsına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Report this wiki page